mandag 16. mai 2011

Valg av hytte

Fra vi kjøpte hyttetomta for ca 4 år siden har vi hele tiden sett på ulike modeller fra mange forskjellige hytteleverandører. Det er utrolig mye å velge i. Til slutt falt valget likevel på en leverandør i nærheten, Saltdalshytta. Etter diverse dialog med ulike leverandører ble det til slutt et fysisk møte over en kopp kaffe som fikk oss til å sette pris på en leverandør i nærheten, som kjenner kommunen vi skal bygge i(reguleringsbestemmelser), og som vi kunne møte fysisk når vi syntes det var behov for det. Saltdalshytta har en stor produktportefølje, og det skal mye til for at man ikke finner et godt alternativ blant deres modeller. De er kanskje en del dyrere enn andre hyttelverandører, men inntrykket er at det er kvalitet, og vi vet de leverer meget god service.

Etter mye frem og tilbake, med signaler fra kommunen i forhold til hva de ville kunne godkjenne med bakgrunn i reguleringsplanen(hyttetomta har en helling på ca 22-25 grader, og er dermed ganske så bratt), falt valget på en av Saltdalshytta`s trappa-hytter, nærmere bestemt Skjerstad A(http://www.saltdalshytta.no/index2.html).

Når vi først hadde bestemt oss for denne modellen var vi egentlig veldig fornøyd med det. At vi ikke får anledning til å ha hems, noe vi i utgangspunktet ønsket, ble etterhvert av mindre betydning.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar