onsdag 24. august 2011

Grunnarbeidet ferdig denne uka

Siden siste innlegg er tomta nå ferdig utsprengt og grovplannert på tre ulike nivåer.


Hytta vi skal sette opp er på to nivåer, men kommunen krevde at altanen i front skulle senkes 80 cm i forhold til nederste hyttenivå! Akkurat hvorfor de skulle ha det sånn for å kunne godkjenne prosjektet må gudene vite, men vi gadd ikke diskutere.

Det som nå gjenstår før snekkerne kan begynne med fundamentet f.k. mandag er å dra singel(kompremeringsmasse) utover og kompremere dette slik at gunnen blir så hard og solid som mulig. Til dette behøver vi 5-6000 kg singel og ei hoppetusse på 500kg. Heldigvis har graveren vår, fått singelen opp i tomta allerede, og han skal også kjøre opp hoppetussa med traktor for oss. Han har forøvrig vært til uvurderlig hjelp frem til nå!

Når vi er ferdig med denne jobben i løpet av helga skal det være klart for å begynne med fundamentet på mandag. Det vil si, dersom vi får iverksettelsestillatelse fra kommunen til da. Den har nemlig vært avhengig av at parkeringsplassen som er opparbeidet i tilknytning til feltet er ferdigmeldt. At ikke det har skjedd før skyldes mange forhold uten at jeg skal gå inn på de her. Men det siste jeg fikk beskjed om fra ansvarlig for dette var at parkeringsplassen var ferdig og at den ble ferdigmeldt i dag. Tidligere lovnad fra kommunen har vært at vår iverksettelsestillatelse gis med en gang den er ferdigmeldt, altså denne uka. Jeg tar imidlertid ingenting for gitt, men krysser det som krysses kan for at det går bra.


Det skal bli godt å kunne oppdatere denne loggen med bilder av noe annet enn mold, stein og grus fremover:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar