søndag 16. oktober 2011

Bæring av innvendigpakke

Hihihi...nu ska ho mor lægg inn nån ord på bloggen førr første gang:o))

Fredag 14. oktober henta vi ungene på skola og la i vei mot Misvær med friskt mot. Værgudnene viste seg fra en positiv side, helt motsatt av hva som var meldt.Da vi kom utover til Misvær møtte vi Roger, Odd-Ingar og hans sønn Jakob-Andreas på 6 år. Nu var vi klar til å jobbe.

Nok en gang fikk vi god hjelp fra Misværs hjelpsomme traktormenn med å få kjørt materialpakken fra parkeringsplassen og opp til platået nedfor hytta. Herfra og opp gikk det som en lek, i et forrykende tempo:o)

Først ut var isolasjonen. Odd-Ingar og Hans-Erik bar den opp til hytta. Deretter lempa Marte og jeg den opp på plattingen, hvor Tobias stod og leverte den til Roger. Han stabla den inn under hytta, hvor den nu ligg godt og tørt. Jakob-Andreas passa på Blåne og holdt han i aktivitet:o))Nu var det på tide med en kaffepause. Godt igang med den, dukka både Sølvi og Bent opp. Hurra!!!

Nu var vi enda flere til å bære og stable!:o)) Da kaffen var inntatt, var det bare å hive seg rundt igjen. Nu var det gulvplatene som stod for tur. Odd-Ingar, Roger, Bent og Hans-Erik bar opp platene, mens Sølvi og jeg fikk stablet dem under tak. Men nu var det blitt så mørkt, at skulle vi fortsette, måtte vi ha lys!!!...Etter litt leiting, fant vi endelig en lyskaster som vi lånte, og arbeidet kunne fortsette.

Før vi fikk ta ny kaffepause, bar Roger, Bent og Odd-Ingar opp foringer, dør- og vinduskarmer samt alle dørene...kan ikke husk at det sku vær så mange døra...men det stem sikkert:o)) Sølvi og jeg tok imot det hele og leverte det til Hans-Erik som plasserte det inne i hytta. Så var det endelig tid for kaffepause igjen.
 
Siste økt for kvelden...Guttan bestemte at den ene pakken med innvendig panel skulle bæres opp før vi tok kveld. Som sagt, så gjort. Guttan bar og Sølvi og jeg tok imot buntene og stablet de til en fin haug.
Nu var vi sulten og en sliten gjeng møttes på Milano på Tverlandet, hvor arbeidsgjengen inntok en deilig pizza før turen gikk hjem og i seng!! TUSEN TAKK for all hjelp idag, min kjære svigerfamilie!

På MilanoEtter endt arbeidsøkt er det utrolig godt med en matbit. Her er hele arbeidsgjengen samlet, slitne, sultne men fornøyde etter innsatsen i Misvær!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar