lørdag 8. oktober 2011

Stuemøbler

Som de siste innleggene viser går det raskt fremover nå. I løpet av neste uke er hytta mer eller mindre ferdig utvendig og Saltdalshytta kommer med innvendig-pakken fredag 14. oktober. Etter det gjenstår det en drøy måned før hytta er ferdig oppført. Da er det naturlig at vi begynner å tenke litt på hva som skal være inne, inventar, møbler og den slags.

I den forbindelse har vi "trålet" byens møbelhus på utkikk etter stuemøbler som kan fungere i ei relativt lita stue på 26 kvm. I første omgang har vi konsentrert oss om å finne en 3-seter sofa, 2 stoler til stua og ei spisestue.

Etter å ha besøkt de ulike møbelhusene må vi bare konstatere at det er ganske lite å velge i. Alt er jo mer eller mindre likt, og ofte stort og ruvende. Faktisk var det kun på Bohus vi fant noe vi likte og samtidig så for oss kunne passe bra på hytta. Signature Collection har en rekke stuemøbler som leveres innenfor et farge- og stoff - kart som man kan sette sammen som man vil uten at det kan bli feil.

Her er farge- og stoffmulighetene som finnes i Signature collectionen:


Fra denne serien har vi bestilt en "nett" 3-seter sofa i litt mørkere stoff enn vist her:


Sofabord som dette, men i litt lysere farge:




I tillegg har vi bestilt en spisestue m/6 stoler i ensfarget stoff og bord på 180 x 90 i litt lysere farge enn vist her:


Signature collectionen inneholdt også en skjenk og et TV-skap som vi gjerne skulle hatt. Vi klarte imidlertid å besinne oss og begynne med dette. Det kan jo faktisk være at det ikke er plass til mer i stua.

Vi har også bestillt to deilige stoler med skammel trukket i varmt ull-stoff. Stoffet vil være mørkere enn vist her:


Vi er glad vi var tidlig ute for å finne møbler når det viste seg at det ikke var mye å velge mellom og bestillingstiden på det vi nå har kjøpt er mellom 6-8 uker. Nå har vi gode muligheter for å få møblene på hytta til jul:) I tillegg ble handelen på Bohus en hyggelig og god opplevelse med meget god service og en hyggelig sluttpris etter at ulike rabatt var gitt:)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar